Over ons

Wie zijn wij?
Wij zijn een zeer pragmatische organisatie gespecialiseerd in CRM oplossingen waarbij kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Op basis van onze jarenlange ervaring in het implementeren van op maat SuperOffice CRM-oplossingen bieden onze enthousiaste medewerkers jou het juiste gereedschap en de kennis om jouw bedrijfsresultaten te verbeteren. Met als basis het one-stop-shop principe begeleiden wij bedrijven en organisaties in het volledige traject en zorgen wij ervoor dat jij de concurrentie voorblijft.

Wat doen wij?
Op basis van jouw wensen en bedrijfsprocessen laten wij de zeer gebruiksvriendelijke SuperOffice CRM software naadloos aansluiten op jouw business model. Na een gedegen inventarisatie en rapportage richten wij het SuperOffice datamodel in, doen we de initiële import en trainen wij jouw medewerkers. Wij zijn vooraf duidelijk in de scope van het traject en de bijbehorende kosten. Hierdoor kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Naast implementaties ontwikkelen wij specifieke additionele modulen om SuperOffice CRM software te verrijken. Wij leveren onze oplossingen op locatie of online.


Contact

Adres:
Hanzeweg 1a
7418 AW Deventer

Telefoon:
+31 570 50 20 30

Wij gebruiken cookies om uw bezoek te analyseren en optimaal te informeren. Tevens gebruikt onze website cookies om bezoekerstatistieken te meten via Google Analytics. Lees onze privacy voorwaarden.