Advies

Bij oriëntatie naar een juiste CRM-oplossing bieden wij onze jarenlange expertise aan en brengen wij jouw behoefte in kaart. Vele andere bedrijven hebben de voordelen van onze aanpak ervaren.

Business Consultancy

Onze business consultants zijn jouw gesprekspartner bij het inventariseren van jouw wensen, de bedrijfsprocessen en doelstellingen. Onze professionals vertalen deze inventarisatie naar een passende SuperOffice inrichting.

SuperOffice Hosting

Vanuit ons moderne hosting center bieden wij onze SuperOffice oplossing online aan en verzorgen wij het volledig technisch - en functioneel beheer. Tevens profiteer je altijd van de meest actuele SuperOffice versie.

                                                   Lees meer

Technische Consultancy

Onze technische consultants zijn op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en ondersteunen jou bij de uitrol van SuperOffice- en All-CRM software.

Training

Wij trainen jouw medewerkers op basis van jouw specifieke SuperOffice omgeving. Tijdens deze trainingen ervaren jouw medewerkers de voordelen van het gebruik van onze SuperOffice oplossing en creeëren we draagvlak.

Maatwerk

Om SuperOffice CRM volledig te integreren met jouw website of andere software pakketten bieden wij jou additionele modules en/of maatwerk.

                                                   Lees meer

Wij gebruiken cookies om uw bezoek te analyseren en optimaal te informeren. Tevens gebruikt onze website cookies om bezoekerstatistieken te meten via Google Analytics. Lees onze privacy voorwaarden.