Automotive

Ken uw klant!

De Automotive branche kent vele segmenten, van auto importeurs, dealers, universele garagisten, leasemaatschappijen, onderdeel leveranciers, schade experts tot branche organisaties. Binnen alle segmenten zowel BtoB en BtoC, herkent men een veranderd klantgedrag. De klant wil sneller geholpen worden en wenst niet vergeten te worden. Uit recent onderzoek is gebleken dat de klant minder merkentrouw is en gevoelig is voor reviews over jouw bedrijf. Het is als leverancier van belang dat alle klantcommunicatie en informatie centraal beschikbaar is en je de klant op professionele wijze kunt helpen. Dit geldt voor zowel het verkoop als after-sales traject.

Met onze SuperOffice CRM en Service oplossing bieden wij een platform waarmee je alle klantcommunicatie en informatie kunt borgen en processen kunt automatiseren. Tevens bieden wij de tools om vandaag de dag efficiënt te kunnen communiceren via Chat of om informatie te kunnen delen via het Customer Center. Ook beschikken wij over de mogelijkheden om jouw Klant Contact Center te automatiseren en alle binnenkomende verzoeken effectief op te volgen. Door onze oplossing te koppelen aan jouw Dealer Management Systeem of Lease pakket beschik je direct over al jouw basis klant- en voertuig-/contract gegevens.

Bekijk referenties

Wij gebruiken cookies om uw bezoek te analyseren en optimaal te informeren. Tevens gebruikt onze website cookies om bezoekerstatistieken te meten via Google Analytics. Lees onze privacy voorwaarden.