SuperOffice Hosting

Als je kiest voor SuperOffice in ons hostingcenter oplossing zal je merken dat er veel tijd over blijft die je normaal gesproken kwijt bent aan het beheren en onderhouden van de servers. Wij implementeren SuperOffice en verzorgen het volledig technisch en functioneel beheer.

Onze servers zijn ondergebracht in het ITB2 Datacenter in Apeldoorn. Het  ITB2 Datacenter in Apeldoorn behoort in Nederland tot één van de modernste datacenters en voldoet aan de hoogste standaarden en milieueisen. Het milieuvriendelijke koelingsprincipe zorgt ervoor dat er tégen de buitenlucht wordt gekoeld zonder dat de buitenlucht het datacenter binnenkomt. Daarnaast zorgen Cold Corridors (afgesloten gangen waarmee koude en warme luchtstromen wijze worden gescheiden) voor een energie-efficiëntie.

Over het ITB2 Datacenter 

Energiezuinige koploper in Europa
ITB2 Datacenters kan zich met het zeer milieuvriendelijke datacenter in Apeldoorn meten met de koplopers op het gebied van ultra-energie-efficiënte datacenters in Europa. ITB2 Datacenters was het tweede datacenter van Nederland dat werd gecertificeerd door SMK voor het Milieukeur datacenters.

WaarborgWind Windenergie
Sinds 2013 certificaat voor het elektriciteitsverbruik. Het certificaat WaarborgWind Windenergie is het bewijs dat de verbruikte elektriciteit voor 100% afkomstig is uit Nederlandse windenergie met Milieukeur van SMK.

Brandbeveiligingssysteem
Het brandbeveiligingssysteem van het Datacenter Apeldoorn wordt periodiek geïnspecteerd conform het CCV-inspectieschema, zowel de Brandmeldinstallatie als de Brandblusinstallatie.
 
Ons Kwaliteits-, Milieu- en Informatiebeveiligingsmanagementsysteem voldoet aan de eisen die worden gesteld in de internationale normen ISO 27001, ISO 9001 en ISO 14001.  Dit managementsysteem wordt door de Certificerende Instellingen Digitrust en BSI geaudit en de volgende certificaten zijn verleend:Certificeringen

ISO 27001

2013: De internationale standaard voor informatiebeveiligingsmanagement gericht op het continu beheersen van informatiebeveiligingsrisico’s.
Op ons informatiebeveiligingsmanagementsysteem is deze Verklaring van toepasselijkheid van toepassing. 

ISO 9001

2015: De internationale standaard gericht kwaliteitsmanagement en het continu monitoren en verbeteren van de kwaliteitsaspecten van de bedrijfsprocessen.  

ISO 14001

2015: De internationale standaard voor Milieumanagement die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem dient te voldoen.
Het effect van onze milieuvriendelijke maatregelen ten aanzien van de datacenter infrastructuur en de gebruikte technologieën zijn hiermee officieel bevestigd.

NEN7510

2017: De norm voor informatiebeveiliging in de zorg. Op ons informatiebeveiligingsmanagementsysteem voor de zorg is deze Verklaring van toepasselijkheid van toepassing.  

Wij gebruiken cookies om uw bezoek te analyseren en optimaal te informeren. Tevens gebruikt onze website cookies om bezoekerstatistieken te meten via Google Analytics. Lees onze privacy voorwaarden.